video play video play video

Uw leven. Uw badkamer. Acanto.

Ieder mens is anders. Iedere badkamer ook. En vaak gebruiken verschillende mensen met verschillende behoeften dezelfde badkamer. Hoeveel compromissen moet men maken bij de inrichting van de badkamer? Geen, vinden wij. En daarom ontwikkelden wij Acanto.
meer tonen

Wij zijn daarvoor te rade gegaan bij de consument en hebben uitvoerig onderzocht wat voor hem of haar echt belangrijk is in de badkamer. Het resultaat hiervan is Acanto, de complete badkamerreeks waarmee u uw eigen droombadkamer kunt ontwerpen en telkens opnieuw kunt aanpassen aan specifieke noden. Acanto zorgt voor structuur in de badkamer – en geeft u de mogelijkheid elke dag alles een beetje anders te maken.
minder tonen

Wilt u onze badkamer
eens zien?

single arrow down

Stevig uit de startblokken

's Ochtends moet het snel gaan bij mij. Want ik heb een veeleisende baan en ik wil nog iets bereiken. Mails en facebook check ik al tijdens het scheren, want ik onderhoud mijn vriendenkring intensief. Dat geeft me aarding en zekerheid wanneer ik voor mijn werk weer eens voortdurend onderweg ben. Wat er nog ontbreekt? Een partner die mijn badkamer deelt. En liefst ook mijn leven.
single

Ik heb alles onder controle.
Ook in de badkamer.

Mijn badkamer is opgeruimd en overzichtelijk. Alles heeft zijn plek, tandenborstel en scheerapparaat vind ik met mijn ogen toe. Aan de wastafel liggen alle belangrijke spullen binnen handbereik, en precies zoals ik het wil. Voor de inrichting hecht ik belang aan strakke vormen, kleuren en materialen. Het is fijn dat mijn badkamer in een wip weer schoon is. arrow down

paar arrow down

De wereld: een plaats vol ideeën

s' Avonds een concert, opening van een tentoonstelling of gewoon een etentje bij onze favoriete Italiaan: wanneer wij ons klaarmaken om uit te gaan, moet het plaatje kloppen. Want cultuur en design horen nu eenmaal bij onze levensstijl - ook in de badkamer. Voor het werk en privé reizen wij veel. En elke keer brengen wij nieuwe ideeën en inspiratie mee die ook de inrichting van ons huis – en onze badkamer – beïnvloeden.
paae

Ik houd van een buitengewone look en functies die mij elke dag overtuigen.

Mijn badkamer mag me niet beperken - ze moet me ruimte geven. Bijvoorbeeld met buitengewone vormen, moderne materiaalcombinaties en haptisch interessante oppervlakken. Daar horen voor mij net zo goed de allernieuwste spoelrandloze techniek van het Rimfree-toilet en aansluitingen voor mijn digitale apparatuur bij als badkamermeubelen waarmee ik telkens weer iets nieuws kan proberen. arrow down

familie arrow down

Omdat het onze samenleving is

Drukte 's ochtends voor de spiegel? Geen probleem, want niets mooiers dan de dag samen met het gezin – de belangrijkste mensen ter wereld – te beginnen. Werk en vrije tijd moeten samengaan, wij brengen veel tijd samen door. Daarnaast zetten wij ons vrijwillig in op school en in de gemeente, want de toekomst van onze kinderen hebben wij zelf in de hand.
familie

Onze badkamer biedt opbergruimte voor het hele gezin. En nog een beetje meer.

Onze badkamer moet genoeg plaats bieden voor het hele gezin. In ieder geval moet ze praktisch zijn - maar ook gezellig. Wij hoeven geen prullaria, maar veel opbergruimte voor alles wat het gezin in de badkamer nodig heeft. Wij houden van licht, schoon en aangenaam en hebben een voorkeur voor solide, klassieke materialen. arrow down
picture 1

De legplanken op de binnendeuren van de spiegelkast komen bij het openen naar je toe en zijn daardoor gemakkelijker bereikbaar.

picture 2

Met de extra inzetbare ordeningsbox is de wastafelonderkast nog veelzijdiger in het gebruik.

picture 3

Door het geïntegreerde aflegvlak in de keramische wastafel liggen schoonheidsproducten meteen binnen handbereik.

picture 4

Fronten met massiefglazen bekleding en ingewerkte greeplijsten geven de onderkasten en badkamermeubelen een exclusieve toets.

picture 5

Zowel bij het wand- als het staande model van het toilet/bidet is de buitenkant gesloten, glad en zonder zichtbare bevestigingen.

picture 6

Op een magneetbord kunt u opbergmandjes of houders precies aanbrengen waar u schoonheidsproducten binnen handbereik wilt hebben - en schikt u ze in een wip weer anders.

picture 7

Acanto badkamers kunnen volledig naar wens worden samengesteld en gecombineerd.

picture 8

In de hoge kast met apotheeklade bergt u schoonheidsproducten en badtextiel keurig en overzichtelijk op.