Keramag - de zekerheid van een blijvende waarde

De bedrijfsfilosofie van Keramag is net zo eenvoudig als fundamenteel: "Wij creëren waarde die blijft" staat voor design, kwaliteit en innovatie die op lange termijn overtuigen. Het staat voor een verantwoorde omgang met de mens en ons milieu. En dus voor een toekomst waarin wij graag leven.


Merkkwaliteit


De belofte van blijvende waarde gaat al lang mee. Keramag schrijft als merk al meer dan 100 jaar succesvol geschiedenis. De kwaliteit van het merk is namelijk zichtbaar in het product – in het geslaagde design, in de perfectie tot in het detail, in de toekomstgerichte techniek, het uitstekende comfort en de langdurige betrouwbaarheid. Bovendien zijn de bad- en gastentoiletreeksen en het badkamermeubilair van Keramag perfect afgestemd op de mensen die ze gebruiken. Tot en met de exclusieve concepten voor wie iets meer wil. Overtuig uzelf in de showroom van de vakhandelaar of in de exposities van Keramag in Ratingen en Haldensleben.


Levenskwaliteit
Het ecologische engagement van Keramag is een duidelijk signaal voor meer milieubewustheid. De waterbesparende, duurzame productontwikkelingen definiëren steeds nieuwe normen op de markt. Vooruitstrevende productietechnieken garanderen de hoge kwaliteit van de producten en verlagen het water- en energieverbruik en de emissiewaarden. Daarnaast is Keramag actief in organisaties zoals de DGNB, de Duitse vereniging voor duurzaam bouwen, en het initiatief "Blue Responsibility". Voor een toenemende levenskwaliteit, die wij met een gerust geweten tegenover de volgende generaties kunnen aanhouden.

Keramag duurzaamheid

Vertrouwen
Het beste bewijs dat wij onze kwaliteitsbelofte van blijvende waarde stipt nakomen, is het grote vertrouwen dat de markt in Keramag heeft. Keramag is een van de toonaangevende Duitse fabrikanten van hoogwaardig sanitair keramiek en behoort tot de Geberit Groep, die Europees markleider is voor sanitaire producten. Een sterk merk voor mensen die op merkkwaliteit vertrouwen.