Keramag VariForm - Wasplaatsen op maat

Geometrische harmonie

Cirkel en rechthoek, ovaal en ellips: Het designconcept van de wastafelreeks Keramag VariForm brengt steeds nieuwe variaties van de vier belangrijkste geometrische basisvormen. Met het assortiment onderbouw-, inbouw- en opbouwwastafels zijn veelzijdige en individuele badkamerontwerpen mogelijk voor de meest uitlopende bouwprojecten.

Slanke rand en ruime komdiepte: Alle Keramag VariForm wastafels combineren goede gebruikseigenschappen met een eigentijds en veelzijdig design. Dankzij onderbouw- en inbouwplaten kunnen ze in bijna elk materiaal en elke kleur worden ingebouwd. Zo ontstaan individuele badkamerinterieurs waarin alles bij elkaar past.

Keramag VariForm, runder Aufsatzwaschtisch, Wandarmatur

Hotels en Gastronomie

 

Moderne badkamers met individuele inrichting

Met de Keramag VariForm opbouw- of inbouwwastafels kunnen hotelbadkamers zeer individueel worden ontworpen. De draagplaten kunnen precies passend bij de interieurstijl van de hotelkamer worden gekozen, net als de VariForm wastafels die verkrijgbaar zijn in alle geometrische basisvormen. Het tijdloze keramiekwit van de wastafels past bij vrijwel alle kleuren en oppervlaktestructuren van de draagplaten. De inbouw- en opbouwwastafels zijn verkrijgbaar met en zonder kraangatbank.

 

  • Draagplaten die passen bij de interieurstijl
  • Met en zonder kraangatbank
  • Zeer goed combineerbaar met wandarmaturen
  • Onderhoudsvriendelijk wastafelkeramiek

 

Opbouw, inbouw, onderbouw

Keramag VariForm wastafels zijn veelzijdig inzetbaar:

Keramag VariForm Modellarten

Modulair systeem voor individuele wasplaatsen

Het designconcept van Keramag VariForm is gebaseerd op de vier belangrijkste geometrische basisvormen die in steeds nieuwe variaties worden toegepast. De onderbouw-, inbouw- en opbouwwastafels van de keramiekreeks zijn geschikt voor wasgelegenheden in openbare sanitaire ruimten en voor wasplaatsen in hotel- en privébadkamers. Het modulaire systeem biedt een nagenoeg onbegrensde ontwerpvrijheid.

Private woonruimten

 

Actuele designtrends, variabel en ergonomisch uitgevoerd

 
De slanke rand van de Keramag VariForm wastafels sluit perfect aan bij de actuele designtrends in de badkamer. De inbouw- en opbouwwastafels zijn verkrijgbaar met en zonder kraangatbank. De armatuur kan als staande armatuur op het keramiek of de onderbouwplaat worden gemonteerd of als wandarmatuur in de voorwandinstallatie. Alle Keramag VariForm modellen bieden een ruime komdiepte voor ergonomische bewegingsvrijheid en goede functionaliteit, bv. om het water vast te houden. De wastafels uit hoogwaardig sanitair keramiek zijn optioneel ook verkrijgbaar met het onderhoudsvriendelijke KeraTect® glazuur.

 

Naar het Keramag VariForm productoverzicht
Keramag VariForm, oval, Top-Ansicht, mit Hahnlochbank
Keramag VariForm, eckig, Top-Ansicht

Openbare voorzieningen

 

Openbare ruimten aangenaam ingericht

De Keramag VariForm onderbouwwastafels bieden uitgebreide ontwerpmogelijkheden voor gemeenschappelijke wasgelegenheden in openbare voorzieningen. Individuele wastafeloplossingen kunnen passend bij de lokale situatie en het interieurconcept worden ontwikkeld. Het tijdloze universele design van de onderbouwwastafels harmonieert met alle plaatmaterialen, -structuren en -kleuren. De onderbouwwastafels zijn uitstekend te combineren met wandarmaturen, maar ook staande armaturen in de draagplaten zijn mogelijk.

 

  • Individuele wastafeloplossingen
  • Uitermate geschikt voor gemeenschappelijke wasgelegenheden
  • Goed combineerbaar met contactloze wand- en staande armaturen
  • Met of zonder overloop
  • Geglazuurde onderkant bij inbouw- en onderbouwwastafels